Back to England


Hello!

livet rullar på här i England^^ haha, fast igår vart jag lite lost bland alla bussar, så jag trodde ett tag att jag inte skulle komma tillbaks till familjen jag bor hos. Min telefon funkar ju inte osv........
Men annars är det helt okej här borta, kom nyss hem från stranden, ska vidare till stan & käka glass med dom andra snart. Jag är rumskompis med en finne btw :)


Älskar deras svarta taxibilar, dom röda postboxarna & dom röda telefonkioskarna...!

Ni kan ju alltid besöka mina andra bloggar, huh? ;)Glöm inte att besöka......

http://skinwithrivets.tumblr.com/
&
http://wastedbollocks.blogspot.com/ :D
Strangers, waiting, up and down the boulevardNu drar jag till Arlanda, tidigt, I know.
Ska ju bosätta mej hos en helt, för mej, okänd familj i tre veckor. Hoppas dom är riktigt snälla^^
Btw så ska jag till Torquay :)

Jag tar med mej laptopen & hoppas på det bästa ;)

Never mind the bollocks - and i really mean it!Natt funderingar.

Varför kan jag inte bara vara...? Jag försöker, försöker & försöker ännu mer, men hur mycket jag än letar så vet jag nog inte riktigt vem jag är eller vad jag vill? Varför kan jag inte vara som alla andra? Min hjärna går motströms, vill inte vara som alla andra, får bara inte vara det. Förvirrad tonåring. Vet inte vad jag vill egentligen, det är bara nånting jag lurar mej med, för innerst inne så vet jag verkligen inte. Men vad ska man göra om man är så lätt lurad? Medans kroppen går åt ett håll så försöker hjärnan förgäves få en att gå mothålls, vad man än gör. Är jag helt enkelt en vanlig tonåring, en förvirrad sådan? Hur ska jag kunna veta om ingen berättar det för mej, inte ens jag?
Do not go where the path leads, go instead where there is no path and leave a trail behind you

Jag säger att jag hatar folk med fördomar, det gör jag också. Varför? Dubbelmoral? För när jag tänker efter själv så vet jag ju att även jag har en hel del fördomar.
If heaven is up there, then earth must be hell.

I mina tankar vet jag exakt hur jag vill ha mitt liv när jag blir stor. Okej, det där kan ändras till och från, men i det stora hela vet jag nog hur jag vill ha det. Men varför måste verkligheten hinna ifatt och stoppa det? Nu vet jag ju inte längre!
I hela mitt liv(så långt jag kommer ihåg iallafall)har jag hatat "dagens" samhälle, hur mycket vi är beroende av all teknik och diverse saker. Jag har nästan i hela mitt liv önskat att jag har födds på 30,50,60,70,80 talet, men aldrig 2000-talet. Egentligen är det väl fortfarande typiska ytliga saker som är likandana nu som då, men vad ska man göra? Let go of what you can't change.
Jag kom ihåg en dag då jag satt vid datorn och den helt plötsligt började lagga. Tillslut så vart jag så trött på den så jag sa att jag skulle låta bli att sitta vid datorn för all framtid, vet ni vad jag tänkte på då? Att det kommer jag aldrig kunna göra, för jag kommer inte kunna hålla mej ifrån Facebook så länge. Då vart jag ärligt talat nästan förbannad på mej själv. Måste det alltid sluta såhär !? Det blir vad man gör det till, kommer säkert någon att tänka. Men vet ni? Jag hatar det uttrycket!

Ibland önskar jag att man bara kunna ställa sej med båda fötterna på marken och vandra ut genom dörren. Inte berätta vart man ska, eller rättare sagt; inte veta vart man ska. Bara gå tills man kommer dit man vill komma, om man nånsin hittar det? Låta ödet bestämma kanske? Men då gäller det att man har tillräckligt stor tro på ödet.
Där kom verkligheten ikapp.
All I can do is be me, whoever that is.

Peace love empathy. Ord värda att lägga på minnet.


Vet jag ens vad det är jag försöker säga? Bara en hel jävla massa funderingar.......

Natthumor

Hahaha, ganska skön video!


Btw så är detta min låtsaskusin......haha

Bioooo


Tjohejsan!

Kom nyss hem från bio med mina fina vänner som jag inte träffat på ett tag! Vi såg Harry Potter del 2, slutade väl ungefär så som jag hade förväntat mej från allra första början, nästan, haha.


Har packat osv till England, så därför har jag inte haft tid att blogga så värst mycket. Jag åker ju på måndag & förmooooodligen bloggar jag därifrån :)

Engines stop running and the wheat is growing thin, a nuclear error, but i have no fear


Ska strax iväg till stan & växla pengar, vidare till orsayran & sedan till stugan & chilla i nån dag^^
Sen blire England på måndag & tre veckor frammåt, språkresa vill säga :)Bildbomb!!

Jag bjuder på några bilder bara för att jag är så snäll, & för att jag inte har nåt att skriva om...


Men så här kul hade iallafall jag igår natt(!)

Btw så var det någon som plinga på dörren nyss, jag vågade inte öppna...

lalalala

Dagens oufit.....

Har ni haft det bra???? Vad gör ni för nåt???? :

Skinwithrivets.tumblr.com

bandanasHar varit på stan typ hela dagen idag. Skulle leta efter en bandana, men typ helt omöjligt att få tag på här i lilla Sandviken... Någon som vet vart man annars kan köpa en? :)


Axl Rose kan väl skänka mej en...?

Big mooooooooonJag vet inte vad detta är för konstig bild ? Men Matilda är ju iallfall söt^^
Det var på konfalägret. Jag stod i duschen när dom började skrika att jag skulle komma ut & se en sak, Därav att jag bara står i handduk. Btw så var det månen jag skulle se, den var stor.....


Life on mars?


Finns det någon coolare person än David Bowie? Iofs är Jimi Hendrix coolare, men Bowie är näst coolast;)

nya bloggar


Tjohejsan!

Uppståndelsen utav dålig uppdatering beror nog mest på att jag har skaffat hela två andra bloggar...!
Men dom bloggarna är mest inriktade på rock, såklart^^. Dom är även skrivna på engelska eftersom att det är på engelska sidor.

& påtal om engelska börjar jag nog bli lite smått nervös, men samtidigt lite taggad tills jag åker på språkresa till England:) Typ en & en halv vecka kvar !!Wastedbollocks.blogspot.com
Skinwithrivets.tumblr.com


soundtrackSitter & kollar på Final countdown: Best soundtrack. Kul & veta va? Nä, jag har egentligen inget att skriva om, också har jag väldigt tråkigt. Kanske ska sätta på en film? Japp, det ska jag nog. Eller åker jag & köper godis? Det lät bättre!Var i valbo igår, köpte ett par byxor & hängslen^^

Are you gonna go my wayOm jag inte mistar mej helt så tror jag faktiskt att mamma läser min blogg lite då & då, så då kan hon ju passa på att läsa det här: Lenny Kravitz kommer till Amsterdam 17 Oktober! Mamma, vi MÅSTE dit!
Haha, nytt övertalnings projekt på ingång. Först måste jag försöka övertala nån att följa med mej på Patti Smith när hon kommer till sverige^^
Kan inte heller förstå hur jag i hela världen kunna missa Bob dylan på Peace & Love. Helt otroligt.


Han är riktigt cool, ärligt talat.

Makes no sence. Oh well, whatever, nevermindAnd I forget just why I taste -
Oh yeah, I guess it makes me smile
I found it hard, it was hard to find
Oh well, whatever, nevermind

With the lights out, it's less dangerous
Here we are now, entertain us
I feel stupid and contagious
Here we are now, entertain us
A mullato!
An albino!
A mosquito!
My libido!

nattinlägg, typ

 
Hoppas ni inte trodde att jag inte kom ut från mitt rum & svalt ihjäl eller nåt sånt...?
För min syster kom som tur var hem på lunchen & kunna släppa ut mej....

Förövrigt så håller jag på att kolla på The family guy Movie, haha:)


RSS 2.0