I'm an alien, I'm a legal alienÄr så jävla rastlös & har inget att göra!! Borde plugga, men jag orkar verkligen inte...


Fina bilder va???? Tack, jag vet.

Dagens citat

"Jag har sålunda erkänt mina fel, men därmed har jag icke för någon del givit löfte om ånger och ännu mindre om bättring"Pumped up kicks

Har varit på en "intervju"/rundvisning på en gymnasieskola i Sandviken, tog ledigt hela dagen ifrån skolan. Så hittills har det varit en sjukt chill dag :)

Just nu håller jag på med en hel jäkla massa bildläxor, & nån sorts matteuppsats. Självklart lyssnar jag på musik & äter godis också! Hur ska man annars överleva...


Ungefär såhär spenderade vi hela(halva kanske) våran klassresa på Gotland. På cykeln alltså.

"The size of the halls doesn't matter to me too much"

Doc Watson, 1923 - 29 Maj 2012. Rest in Peace♥


played it left-handed, but made it too far


Hej,

I fredags hade några vänner bokat bord på någon resturang som vi åt på osv. Fick fina presenter & hade allmänt trevligt :) Sedan åkte vi vidare till Hille & sov hos Madde. Sedan firade jag min födelsedag med familj & släktingar, fick mej en elgitarr faktiskt, riktigt nice!

Tänkte nog beställa hem en fantastisk fin tröja nu! Det börjar ta slut med fina tröjor i affärerna, eller är dom alldeles för mainstream... Så nätet it is!


Bild ifrån båten, haha


Happy B-day!

Underbar dag igår! Kan berätta lite mer senare för nu bör jag börja städa och sånt skit...


Happy Birthday to me! :D Grattis till Lenny Kravitz också ju!


Enda bilden jag hitta, typ. Var på båten till Gotland & jag vet att mina fötter ser en meter långa ut... But let's not klaga!


the times they are a-changin'
Idag fyller världens bästa Bob Dylan 71 år :D

bajs
Hej,

Kan man ta igen bajsning?(ursäkta om ni är känsliga...), men helt seriöst? haha! Jag är knäpp. Men jag bara undra liksom, men det är kanske det man har google till? Att fråga alltså.

Annars håller jag på att skriva på min uppsats om Hendrix, samt pluggar nå NOskit. Intressant liv.Snart börjar ju Top Model & efter det Desperate housewives, tagga! :)

tired as hell
Hellu...

Fett seg dag idag. Har seriöst sovit mej igenom alla lektioner, förutom på orienteringen då vi gick & köpte jordgubbar^^

Började ialla fall dagen med hörförståelse i spanska, missade typ två frågor för att jag somna-.- Dessutom stannade typ halva klassen hemma... Förstår dom nu.Bjuder på två inte så fullt seriösa bilder. Annars har jag ju otroligt gosigt ansikte, rött & härligt. (Hör ironin)slutkörd

Kom precis hem från Gotland, men jag berättar nog mer om den trippen senare.
Är totalt slut just nu.


Jag vet att Cher's musik inte är den sortens musik som brukar falla mej bäst i smaken. Men hon är ändå rätt så grym.

Happy Birthday Cher! :)

Land of confusion

Har försökt blogga några gånger, men det har inte gått så bra med tanke på att jag inte kommer på något att skriva...

Anyways... åker till Gotland i morgon:) Håller på att packa nu osv. Eller jag sitter ju vid datorn, men jag ska packa snart! Bör packa nu.how do we sleep while our beds are burningHellu:)

Har tydligen inte ett sådant intressant liv så det är värt att skriva nånting om det. Men det har väl varit en relativt normal dag idag. På orgentering på idrotten orgentera vi till Wayne's & köpte fika :) Och min så kallade vän Tess försökte springa ifrån mej idag, då hon trodde att jag skulle tvinga henne att stanna kvar på nå jäkla band-sak. Egentligen skulle jag bara säga till henne att det var inställt...

Annars är det ju trevligt att vi endast går till onsdag denna vecka. Sedan på fredag åker vi faktiskt till Gotland på klassresa. Det blir säkert skoj.My wayHellu!


Missade på Bono's OCH Sid Vicious födelsedag igår, förfärligt.... Men grattis i efterskott! :)


Rest in peace Sid♥

for what it's worth

Hellu!

Vet att jag min uppdatering har varit usel. Men sånt får man leva med.
Har inte mycket intressant att skriva om. Livet rullar liksom på som vanligt osv... Men jag passar på att bjuda på en fin sång :)

all along the watchtower
Hellu!


Presenterade min presentation om Frank Zappa igår. Gick väl bra, fick i alla fall Mvg:) Nu har vi en uppgift kvar i svenskan & min blir att skriva en uppsats om Jimi Hendrix...hmm...

Ikväll blir det väl typ film marathon & onyttigheter osv. ;)Awesome tröja som jag köpte på Primark!

no questions no lies


Zappa
Hellu:)

Hade väl en skapligt trevlig valborg igår! Gjorde väl egentligen inte så mycket, men det va ändå rätt så trevligt^^

Efter många om och men och en jävla massa googlande, så fick Frank Zappa tillslut bli min så kallad "badass" till engelskaredovisningen! Han verkar väl vara helt okej :) Han har nog blivit lite för underskattad av mej.


RSS 2.0